Prima ora al diminetii este prima ora din zi ( 0:00 - 1:00 ).
Daca intalnest, saluti pe cineva in aceea perioada, deja saluti cu "Buna dimineata" (NU cu "Noapte buna").
"Dimineata" este de la ora 0:00 pana la "inainte de masa", adica in jurul orei 10.
Popular, dimineata este cand rasare soarele ("in zori" este cand incepe sa "crape de ziua", adica cand incepe sa se faca lumina de la soare, pana ce rasare soarele, la orizont).
Ia-te dupa normele de politete: https://www.gabrielursan.ro/......una-seara/
Normal dupa ora zero spui buna dimineata. Deci este dimineata este pana la ora 10:00. Dupa ora 10:00 este ziua si dupa ora 18 este seara. Perioadele nu au fost impartite dupa o logica matematica ci dupa o alta logica care si mie imi scapa. In orice caz nu spui la 3 dimineata "buna seara" ci "buna dimineata".
Asta n-o stiu (ti-am spus mai sus. Nu ai citit?) dar din experienta de o viata (peste 60 de ani) asa se spune cum a scris autorul articolului.
Somnul ar trebui sa fie intre orele 22_06 dimineata, la ora 6 organismul tau este plin de energie după o noapte de somn
Da
Esti un troll fara viata
Că e înainte de 5:44
Daca e inainte de 5:44 nu inseamna ca e prima?
Ca e inainte de 5:44 si deci e prima
Pai nu e 5:44 prima ora, ti am zis ca e 5:43
Nu prea are sens raspunsul meu nu?
Ma scuzi ca nu are sens. credeam ca la intrebari fara sens se raspunde tot... fara sens.
Adi1987 întreabă: