anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

intrebarea mea este urmatoarea sunt an spania de 6 ani am 2 fetite nascute an romania care actualmente fac scoala an spania. as dori sa stiu daca este posibil sa recuperez alocatia de stat din romania am si 2 copii nascuti an spania si la fel nu stiu ce trebuie sa fac multumesc anticipat astept rs pe adrianmedias@hotmail.com

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ai ce alocatie sa recuperezi din Romania, ca nu ai pierdut-o. Alocatia este pentru copiii cetateni romani, care traiesc in Romania.

| Ben. a răspuns:

Poti primi alocatie pentru copii chiar daca locuiesti in strainatate.numai ca trebuie sa arati ca progeniturile frecventeaza invatamantul obligatoriu, ceea ce nu e cazul tau.multumim pentru traducere lilsanshai.

| littlesunshine a răspuns:

Buna ziua. Intrebarea mea este urmatoarea: sunt in Spania de 6 ani am 2 fetite nascute in Romania, care actualmente fac scoala in spania. As dori sa stiu daca este posibil sa recuperez alocatia de stat din romania. Am si 2 copii nascuti in Spania si la fel nu stiu ce trebuie sa fac. Multumesc anticipat. Astept raspuns pe adrianmedias@hotmail.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Antai ar trebui sa mai Anveti romanestewinking

| darya a răspuns:

Ar trebui sa te intorci in tara si sa rezolvi problema, intrebi la posta