| Georgianarestime a întrebat:

Buna ziua, mă puteți ajuta cu un sfat? Băiatul meu a luat 1 la testul inițial la matematica clasa 5 și a fost trecut în catalog, cum pot rezolva aceasta problema?

9 răspunsuri:
| DandG2304 a răspuns:

Ca si parinte: da-i motiv sa invete, ajuta-l cu meditatii, explicatii, etc. N-ai ce altceva sa faci. Doar nu te astepti sa iei profesorul de gat pentru ca si-a facut treaba in legatura cu acel test...

| mihai69 a răspuns:

O poți rezolva doar făcându-l să învețe.

| Sunia611 a răspuns:

Buna ziua, aceasta problemă poate fi rezolvată doar daca copilul incepe să învețe

| johnnny123 a răspuns:

În calitate de părinte, ar trebui în primul rând să înțelegi tu care este problema (și se pare că nu o înțelegi).

Problema reală este că băiatul tău nu știe nimic. Asta este problema pe care trebuie să o rezolvi, nu să te gândești cum să-i ștergi note din catalog.

| Whitte a răspuns:

Punandu-l sa invete. Ajutandu-l si tu. Dandu-i meditatii daca tu nu te descurci. Cum se spune mai sus, nota nu poate fi stearsa.

| I0NUTA a răspuns:

Eu stiam ca nota 1 se da pentru copiat, dar daca punctajul a inceput de la 1, inseamna nu a facut absolut nimic.
Vorbeste cu diriginta si vezi care profesor da meditatii. Trebuie rezolvat cat mai urgent pentru ca risca sa ramana corigent. O nota asa de mica, greu o corectezi ca sa iasa media 5.

| dullcat a răspuns:

Buna.Singura problema aici e baiatul care fie nu a stiut sa rezolve nimic, primind numai 1 punct din oficiu si rezultand nota 1, fie nu a vrut sa isi bata capul sa rezolve testul, predand foaia goala. La testul initial din clasa a V-a nu se poate da decat materie de clasa a IV-a, care nu este deloc grea. Luati masuri astfel incat pe viitor copilul sa isi dea silinta, sa nu ramana corigent.

| Violleta2022 a răspuns:

Iti supraveghezi copilul ZILNIC si-l pui sa rezolve exercitii si probleme la matematca, pana invata si este capabil sa ia note de 9 si 10 ca sa nu ramana corijent.

| Cipi1212 a răspuns:

Ar trebui să se anuleze nota.