Eu zic sa lasi matematica, sa ne scrii mai bine o compunere despre excursia amintita. Ce zici?
Mult+catva=putin mai mult
putin mai mult:tot= putin de tot.
putin de tot*putin=putin mai mult
Egal cu Putin... orice ai imparti la tot iti da 1 iar 1xPutin iti da Putin
asta da tema
Nu intereseaza pe nimeni une ai fost tu in excursie. Si daca iti pasa de tema ( daca poate fi numita asa ) intrebi un coleg sau o colega si iti explica. Si in plus, la ce "tema" e asta cred ca mai bine ti-ar pune Insuficient decat 2, nu crezi?
@bent fara teme raluca ia uite-llllllll! si ca sa iti dau si raspunsul ... =nimic e bine?
Si ce daca iti da 2? Iti este frica, ca nu te va mai duce tatal tau in excursie? LASULE!
Bravo bent0108 ti-ai arata inteligenta si curajul prin faptul ca mi-ai dat Stupid la un raspuns care iti prezinta adevarul!
Mergi la scoala. Crezi ca toata viata o sa fie cineva care o sa iti rezolve problemele?
Covexrobu, tu ai 3 ani si ai trait intr-un baobab pana acum? Decat sa-mi citesti mie intrebarile si sa debitezi idiotenii la foc automat, mai bine citeste o carte. Ti-am dat stupid pentru ca raspunsul e de asa natura. Iar acum, pentru a-mi demonstra inca o data curajul, iti voi mai da un stupid si la cel de-al doilea raspuns.
aaa10 întreabă:
Curiosul999 întreabă: