Pff. Tu ai cu matematica, eu am cu engleza.Trebuie sa dau bac la romana, matematica si engleza. Din clasa a9a am facut ce am vrut(suntem 43 in clasa si nu ne baga nimeni in seama, suntem rai si nu invatam, chiulim des) si adio engleza.cred ca mai multi de jumate picam. Dar Dumnezeu e sus si ne va ajuta.Iti tin pumnii la bac si poate in anul acesta o sa aveti alt prof/profa de matematica
Am un sfat pentru tine domnisoara : poti si singura! Intoarce-te in urma cu materia pana unde crezi ca este necesar(daca e cazul s- V-VIII) si invata organizat si disciplinat. Sunt convins ca vei reusi.
Si am sa-ti spun si care este cheia succesului(sper sa nu ma dezamagesti) :stabilirea obiectivului, ambitie, vointa, perseverenta si munca, extrem de multa munca!
Bafta!
Dominisoara, iti dau un sfat.La bac. iti trebuie 6( nu nota 6 ci media examenelor sa fie 6). Sincer, la profilul tau nu prea stiu la ce se da examen, dar oricum trebuie la mai multe materii. Un vecin de-al meu a dat bacu( la profil''stiinte ale naturii) la matematica si biologie( parca). La biologie a luat 10( vb. serios) si la mate a luat 2( serios) iar media celor 2 teste a fost 6. Uite asa a trecut.Deci tu daca sti ceva matematica poti trece foarte usor.Succes
Maryyyaa întreabă: