| everyyoueveryme a întrebat:

Recomandati facultatea de farmacie Carol Davila? dupa cei 5 ani, voi avea garantat un loc de munca(am auzit ca sunt recrutati studenti de catre ROpharma, iar dupa vor avea salarii de 4000 lei?)? in urma absolvirii facultatii voi avea sanse sa plec din tara? ce alta facultate stiti, in urma careia sa pot avea bani(cat mai multi?happy. da, banii sunt cei care ma motiveaza. M-am gandit si la informatica, care e foarte interesanta, dar cred ca farmacia lucreaza mai mult cu oamenii decat informatica, ceea ce e foarte bine.Imi place si anatomia, dar cred ca medicina presupune un efort mult prea mare, si mult timp pierdut, nervi storsi.Astept pareri!

2 răspunsuri:
| ASIGURATORUL a răspuns:

Este foarte bine cum te-ai gandit. Se poate ajunge si la 4500-5000 lei/luna. Sotia mea este asistent de farmacie si castiga 2500 lei/luna.
Parerea mea ca farmacia este un domeniu de viitor.
Succes!

| tiriboxi a răspuns:

Buna referitor la intrebare pot sa i-ti spun ca nu exista loc garantat de munca dar pot sa afirm ca in domuniul in care te-ai specializat exista sanse de a putea sa desfasura o activitate profitabila eu caut persoane in Romania din toate domeniile sa atinga nivelul minim de bonificatie intre 1300-7000 euro contact tiriboxi@gmail.com sau 0765948501