| Raven234 a întrebat:


Sunt dintr-un oraş mic unde există doar o facultate iar aceea nu este pe placul meu aşa că am ales să mă duc în alt oraş care este foarte departe de oraşul meu natal ( 356 de km distanță, în jur de 8 ore cu trenul ) pentru a studia.
Mi-am dat seama anul acesta că nu îmi prea place nici facultatea/specializarea la care sunt şi nici oraşul ( ştiu am făcut o alegere nepotrivită şi fără să mă gândesc prea mult ) deoarece nu mă simt în siguranţă, aşa că mi-aş dori să mă transfer la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi la aceeaşi specializare însă nu prea ştiu cum funcționează, care sunt paşii, cum trebuie să decurgă acest transfer şi dacă am şanse să îmi mențin locul la buget. Menționez că sunt la facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor iar în primele 3 semestre toate specializările fac aceleaşi cursuri.
Mulțumesc oricum!

6 răspunsuri:
| Yurisa a răspuns:

Hmm, din ce stiu eu, te poti transfera dupa un an, acum nu stiu daca transferurile se pot face si inainte, pentru ca sunt sanse sa fie ocupate locurile. Daca se scot locuri in sesiunea de toamna, poti incerca, dar daca nu, sa te transferi nu prea ai cum deoarece nu vor oferi locuri suplimentare (in caz ca toate sunt ocupate desigur)

| Raven234 explică (pentru Yurisa):

Mulțumesc pentru răspuns.
Ași dori să continui cu anul 2 acolo, știu că acolo se intră cu medie mare iar media mea pe anul acesta este 8 (am luat cateva note mici la examenele de pe primul semestru). Nu cred că ai mei și-ar permite să plătească taxa și de aceea vreau să știu dacă am șanse să prind loc la buget.

| Yurisa a răspuns (pentru Raven234):

Incercarea moarte n-arewinking

| Raven234 explică (pentru Yurisa):

Îmi e să nu fac o greşeală mai mare de cât prima.

| zurick a răspuns (pentru Raven234):

Nu mai poti intra la buget dupa

| Raven234 explică (pentru zurick):

Mulțumesc pentru răspuns, la asta m-am gandit și eu dar am vorbit cu o prietenă și mi-a spus că ar fi posibil deoarece sunt persoane care își pierd locul la buget datorită mediilor mici sau restanțelor neluate și faptul că sunt multe persoane care renunță la facultate în al doilea semestru din primul an.