| bixbi a întrebat:

Buna ziua, sunt elev in clasa a VIII a si dau examenul foarte curand. Vreau sa intru la stiinte deoarece la bac se da matematica M2 nu ca la mate-info M1.
Nu am pe nimeni pe care sa intreb, pot sa fac o facultate de IT daca termin la stiinte sau doar la mate info? Va fi nevoie sa imi schimb profilul? Pot sa mi l schimb?

Răspuns Câştigător
| dimaandreea a răspuns:

Buna! in principiu cred ca da, fiindca la un profil real ti ai putea dezvolta o minte logica si asta te-ar putea ajuta.Eu sunt la poli,la electronica si am fost pe mate info,pot spune ca pe primul sem m.a ajutat foarte mult ce am facut la info in liceu fiindca aveam deja o baza,din cate stiu eu la stiinte se face mai multa fizica, chimie, ceea ce la programare nu prea se cere, nu stiu exact cat de multa informatica se face la stiinte sau daca se face, habar nu am ideeea este ca la IT iti cere programare iar la un profil de stiinte faci mai multa chimie, fizica, acum tu stii ...eu zic sa te interesezi de programa de informatica de la un profil de stiinte sa vezi cat de multa se face si cam ce se face sper ca te am ajutat!

3 răspunsuri:
| AmandinaDragan a răspuns:

Daca nu iti incheie profesorii situatia ca-s in greva nu dai nici un examen.

| 47red a răspuns:

Dupa terminarea liceului te poti inscrie la ce facultate vrei tu, in plus nu e o diferenta atat de mare intre profile, mai mult cum ai spus tu ca faci matematica m2 dar tot profil real e