| A1204 a întrebat:

Bună ziua! Sunt în anul 3 la drept și mi-am dat seama ca în acest semestru nu am putut ajunge deloc la facultate, aș putea să mă retrag și să mă înscriu anul următor la o altă facultate, refăcând anul 3? Mulțumesc!

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai de ce la alta facultate, il refaci aici daca nu dai examenele.

| A1204 explică (pentru suntserios):

Doresc să știu dacă se poate să mă retrag de la această facultate și să mă mult la o altă facultate din anul următor. Motivele sunt personale.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu te ia la altă facultate așa.

| LordCristobal a răspuns:

Gandeste-te ca la unele facultati anul trei e ultimul an si o fie un pic greu.
Nu stiu sa iti dau un raspuns exact dar cel mai bine ar fi sa intrebi la secretariatul facultatii la care vrei tu sa te transferi, ei sunt singurii care te-ar ajuta cu o informatie concreta.

| carevaescu a răspuns:

Să te înscrii la o altă facultate este întotdeauna posibil. Cu condiția să te accepte. Fiecare facultate va avea o procedură oarecum diferită.

Dacă te înscrie la altă facultate și vrei să continui tot anul trei, depinde de acea facultate dacă îți echivalează cursurile pe care le ai făcut în primii doi ani la facultatea veche/curenta. Dacă deja știi care va fi următoarea facultate nu ar fi rău să intri în contact cu ei și să îi întrebi dacă îți vor echivala cursurile, etc.

Multă baftă