| Jigokunokishi a întrebat:

Sunt la liceu la sectia maghiara si vreau sa dau bacul din biologie de clasa a 9-10-a si vreau sa stiu daca se gaseste vreo carte de biologie in maghiara cu intrebari pentru bac. Daca stiti vreuna va rog lasati un link. Multumec!

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca inveti bine materialul din manuale, vei putea sa-ti formulezi si singur subiecte.
Te sfatuiesc sa intrebi profesorul, ce subiecte s-au dat in anii precedenti, probabil vor fi asemanatoare si in acest an.

| LPCTSTR a răspuns:

Dar cartile in romana ce au?
Limba romana trebuie stiuta la fel de bine ca engleza, si vad ca ai stiut sa scrii in romana.
Si te rog, pentru tine nu pentru mine, sterge intrebarea, ca vin "intelectualii" si n-are rost sa-si bata joc de tine ca esti ungur si cauti carti in limba ta pe un site romanesc, n-are rost...

| Jigokunokishi explică (pentru LPCTSTR):

Crede-ma, stiu sa vorbesc limba romana mai bine ca multi romani si am citit zeci de carti in limba romana de am ajuns in punctul in care vorbesc mai bine limba romana decat limba materna. Totusi, invatand biologia in limba materna, ca de trebuie sa iti cunosti limba materna, am nevoie sa ma pregatesc in maghiara si acesta fiind pana la urma un site din Romania sunt sigur ca sunt si alti etnici maghiari care il folosesc ca pana la urma tot romani suntem si noi, ca si cetateni happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Jigokunokishi):

Adevarul e ca era mult mai logic sa cauti raspunsul la intrebarea asta la scoala ta. Daca colegii tai nu stiu nici ei, cu siguranta profesorii trebuie sa stie. Aici sunt foarte putine sanse sa primesti lamuriri si mult mai mari sanse sa provoci niste discutii pe alte teme.

| reihiuke a răspuns:

Nem todom laughing)