Bună!
Dacă ai fost "constrans de parinti" să te înscrii la acest liceu, mă ÎNDOIESC că ( acum ) vor fi de acord să te transferi
Iar fără acordul dânşilor NU te poţi transfera!
Deci, părerile noaste NU au nici un rost
Toate cele bune!
Vezi alte detalii ( despre transfer ) în răspunsurile pe care le-am dat la linkul :
http://www.tpu.ro/......fo-ma-pot/
Ia ore de la un profesor bun si cu timpul vei invata mai bine. Incearca acasa sa citesti in engleza chiar daca nu intelegi si la sfarsit vezi cu ce ai ramas. Ajuta mult. Colegiul Banatean nu cred ca e cel mai stralucit, decat socio la un liceu slab, mai bine mate-info. Mergi in continuare la olimpiade, inteleg ca esti foarte bun la fizica, de ce sa nu ramai aici? Engleza va fi aceeasi oriunde, ca e acelasi BAC. Poate doar profesorul sa fie mai exigent. Ramai anul asta aici si mai invata singur pe vara la engleza
Vai de capul lor de parinti incompetenti ce ai.Habar nu au sa isi creasca copiii.
Nu inteleg si nu o sa inteleg de ce oamenii impun copiilor lor sa faca ce vor ei sa faca sau ce au facut ei, sau ce nu au reusit sa faca.
Salut, eu sunt a 9 a pe Ştiințe Sociale-Bilingv, ce-i drept în Constanța.
Să îți spun pe scurt la ce vei avea de susținut teze:
Română
Logică
Engleză
Istorie/Geografie
Eu fac 6 ore de engleză pe săptămână la liceu, îți sugerez să nu te transferi până nu îți rezolvi problemele cu limba asta. De asemenea, din punctul meu de vedere nu ar trebui să te transferi în semestrul al doilea fiindcă vei avea ceva de recuperat la Logică, de asemenea ea reprezentând şi o posibilă probă la BAC (poți alege între Logică/ Psihologie/ Filozifie şi încă ceva).
Latina nu prea contează, chiar programa recomandă ca celor de la Ştiințe Sociale să li se predea doar noțiuni de civilizație romană, partea lingvistică fiind abordată doar la Filologie.
În orice caz, din tot ce ai scris, se vede că ăsta e profilul care ți se potriveşte cel mai bine. Mult noroc.
Acum nu te supara, eu in locul tau la inscrie punteam pe primul loc profilul la care ai fi vrut sa mergi si daca comentau parintii zici ca ai gresit codul sau ca acolo ai intrat, desi eu sunt la mate-info si imi place matematica si informatica mai ales xD