Ai putea sa urmezi Facultatea de Pedagogie. Uite aici: http://www.psih.uaic.ro/prezentare/organizare/dpse/colectiv_ped.htm
La universitatea transilvania daca esti la vreo facultate de acolo, poti participa gratis la niste cursuri de pedagogie care o sa tina pana in anul 4, acest curs te va ajuta sa te angajezi intr-o institutie de invatamant, in caz ca nu gasesti un loc de munca din domeniul facultatii pe care o urmezi.
Eu sint filolog de profesie... sincera sa fiu nu te-as sfatui sa imbratisezi acest job, da e o activitate nobila dar trebuie mult de jertfit
O aleg deoarece am foarte mult timp liber (si pot face si altceva), dar tu ce ai urmat ca sa ajungi filolog?
Eu sint din Chisinau, facultatea de filologie (USM), specialitatea limba si literatura romana si limba engleza... in orice caz, eu vrusem jurnalistica dar asa s-a intimplat ca am ajus aici... in fine, eu am in vedere ca sa lucrezi cu copii nu e atit de simplu
Poti sa imi dai te rog un id de mess, sau poti sa adugi id-ul asta : botosani.mafia, as vrea sa iti mai pun cateva intrebari
Mmm... nu prea am timp de mess, dar o sa incerc! succes!
Ok, multumesc