| pkr09 a întrebat:

sunt un elev in clasa a12a si vreau sa dau la facultate. dar nu am nici o idee unde sa dau. imi puteti da niste sfaturi (eu as vrea sa ies profesor... imi puteti spune ce facultate sa urmez pentru asa ceva. :s ) app. foarte important sa fie in Iasi, multumesc

Răspuns Câştigător
| chocolate27 a răspuns:

Ai putea sa urmezi Facultatea de Pedagogie. Uite aici: http://www.psih.uaic.ro/prezentare/organizare/dpse/colectiv_ped.htm

7 răspunsuri:
| Zangetsu a răspuns:

La universitatea transilvania daca esti la vreo facultate de acolo, poti participa gratis la niste cursuri de pedagogie care o sa tina pana in anul 4, acest curs te va ajuta sa te angajezi intr-o institutie de invatamant, in caz ca nu gasesti un loc de munca din domeniul facultatii pe care o urmezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sint filolog de profesie... sincera sa fiu nu te-as sfatui sa imbratisezi acest job, da e o activitate nobila dar trebuie mult de jertfit happy

| pkr09 explică (pentru anonim_4396):

O aleg deoarece am foarte mult timp liber (si pot face si altceva), dar tu ce ai urmat ca sa ajungi filolog? straight face

| anonim_4396 a răspuns (pentru pkr09):

Eu sint din Chisinau, facultatea de filologie (USM), specialitatea limba si literatura romana si limba engleza... in orice caz, eu vrusem jurnalistica dar asa s-a intimplat ca am ajus aici... in fine, eu am in vedere ca sa lucrezi cu copii nu e atit de simpluwinking

Poti sa imi dai te rog un id de mess, sau poti sa adugi id-ul asta : botosani.mafia, as vrea sa iti mai pun cateva intrebari happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru pkr09):

Mmm... nu prea am timp de mess, dar o sa incerc! succes!

Ok, multumesc