| BlaDe12345 a întrebat:

Buna ziua TPU.
As dori anul acesta sa sustin examenul de bacalaureat.
Problema ar fi matematica, cunostintele mele la ea sunt aproape inexistente. Ce carti / cursuri imi recomandati pentru a ma pune cat de cat la punct?

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Mai ești la școală?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Huh, altul care vrea sa îngrașe porcul în ajun de Crăciun. Mai ai 3luni pana la examen și tu abia acum te apuci sa înveți? În 4ani de liceu ce ai făcut? Slabe șanse sa înveți, cu părere de rău dar nu o sa iei examenul. Din cărți nu ai ce sa înveți pentru ca tu nu știi matematica, acolo sunt doar probleme. Mergi la meditație, stai la ore, roagă profesul sa îți explice. Sunt grilele de la examenele trecute pe internet, ia-le rezolvă și te uiți la răspunsuri după ce ai rezolvat problemele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut,
iti sugerez sa te uiti la cat mai multe rezolvări ale simulărilor/examenelor din anii trecuti. cand eu nu inteleg ceva, ma uit pe Youtube, e imposibil sa nu stii dupa aceea sa iti faci temele.
noroc ca unele se mai repeta, nu e foarte greu, doar sa stii formulele si tehnicile de rezolvare, iar mai apoi exersezi. iti va intra in mana, practic, folosindu-le cat mai des.
nu mai este mult pana la bac. si eu il dau tot anul acesta, asa ca iti urez succes, sper sa te descurci!
daca tot nu vei putea stapani matematica pana la vara, axeaza-te pe celelalte materii la care dai bacul, sa iei acolo nota mai mare.
dar fa-o de pe acum, sa nu ai surprize.
iti mai dau un sfat: cu banii pe care tu te gandesti sa ii dai pe meditatii, iti poti lua ceva mult mai bun si folositor, bineinteles.
trebuie sa reușești!
inca ceva, pe Youtube poti cauta: prof. Ioan Ursu, videomeditatii, Ioan Rusu samd.
sunt multi de la care poti invata, dar eu pe acestia ii ascult.
mult succes, inca o data!