"vrea sa stiu ce fel de profesori sunt la liceele din Timisoara"
o-la-la, cine crezi că-ți face ție o analiză a profilor din Timi?
Pui mâna, inveți in draci și ajungi la liceul cel mai tare. Dacă-l meriți!
Draga Sierra, nu a pus nimeni pe nimeni sa analizeze profii din Timi. A analiza, inseamna, citez, " A cerceta un intreg, fenomen.". Nu inteleg de unde si pana unde ai dedus tu ca cer o analiza a profesorilor. Ma asteptam la raspunsuri precum : "Hey, sunt peda in clasa x si profesorului nostru ii pasa daca intelegem sau nu" Nimic mai mult.
~as vrea sa stiu ce fel de profesori sunt la liceele din Timisoara~
mami, ai și uitat ce ai scris? ia vezi mai sus.
Când spui ce fel de profi sunt te gândeai cumva la rasa lor sau la ce? Nu cumva e o analiză când spui "cum sunt profii"? Ei dicționarule, cum e?
Și revin, pui mâna, inveți in draci și ajungi la liceul cel mai tare. Dacă-l meriți!
Nu inteleg de ce te consumi asa, "mami". Daca tu ai inteles altfel sau daca chiar te irita intrebarea mea, de ce stai sa te complici? Ar fi strict problema mea presupun, nu? De ce crezi ca m-as referii la rasa lor, efectiv, am intrebat, cum sunt, rai, buni, interesati, neinteresati, de unde si pana unde ai ajuns la rasa lor?
~ qnowwul1 : o persoana din a VIII-a, vrea sa ma bata, luni, la scoala...Rezultand, ca, bataia este singura solutie in acest caz~
da, e de ințeles de unde ți se trage! Analize indelungate
https://www.tpu.ro/......r-sfaturi/