| Lalal66 a întrebat:

Buna ziua TPU! Mai am 2 luni si 20 de zile pana la bac si nu am invatat aproape nimic. Sunt pe stiinte sociale adica dau bacul la romana, istorie si geografie. Eu imi propun sa iau peste 8, 50 la BAC adica ma multumesc si cu un 8, 60 pe acolo. Saptamana viitoare sunt simularile si stiu ca o sa fie varza. Credeti ca daca ma apuc acum de invatat serios pot sa iau 8, 50 adica cat mi-am propus? Si niste sfaturi cum sa invat, mersi!

12 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Mai bine îți cumperi niște oi sau bilet la autocarul de Spania - este cerere mare de lucrători la cules de căpșuni.

| VoicuIoan a răspuns:

E timp bro, ia-o usor!

Bula
| Bula a răspuns:

Nota de la BAC conteaza doar la unele favultati.
La restul este suficient si 6.00.

| siriusblack98 a răspuns:

" Credeti ca daca ma apuc acum de invatat serios pot sa iau 8, 50 adica cat mi-am propus? " Raspunsul cel mai potrivit la intrebarea ta este DEPINDE.
Depinde in primul rand de cat de multa materie ai acumulat tu pana acum la materiile respective si cate informatii ai. Pentru e una sa le iei acum de la 0 si alta doar sa iti improspatezi memoria.

In al doilea rand, depinde cat de repede asimilezi tu informatiile noi sau pur si simplu pe care le-ai uitat complet din anii de curs.
In al treilea rand depinde si de memoria ta. Daca inveti mecanic si in 24h ai uitat tot, nu e ok. Daca retii un lucru si peste o luna de zile, atunci e perfect.

8, 5 Nu este o medie imposibila la BAC dar totodata nu este nici una super easy pentru toata lumea. Daca tu ai pretentii la 8, 5 inseamna ca esti un elev/eleva cu note destul de mari si care de regula isi invata lectiile.

| Lalal66 explică (pentru VoicuIoan):

Doamne ajuta

| Lalal66 explică (pentru gabicoo):

Bine si tu pe glume esti talent

| FreddieM a răspuns:

Daca alegi o profesie care nu necesita studii superioare, nu merita sa te zbati. În caz contrar, e fundamental sa te pui cu burta pe carte, o cariera strălucită o dobândești doar studiind din greu. Important e sa alegi cu criteriu ce facultate faci, ca atunci când termini sa te caute companiile pe tine, nu tu pe ele.
Cheers

| JBViațaMea a răspuns:

Nu e imposibil, depinde de capacitatea ta de a învăța.
Succes!

| toyboy6x9 a răspuns:

8.50 la BAC si din ce zici nu am invatat aproape nimic, e la domeniul SF

| LisaJulie a răspuns:

Încearcă sa vezi la ce te descurci mai puțin, de exemplu dacă nu te descurci la istorie învață mai mult la istorie! Important este sa te poți concentra

| darrio2007 a răspuns:

Bagă-te la invățat. Clar.
TPU nu te poate ajuta cu nimic.

| darrio2007 a răspuns (pentru Lalal66):

Are dreptate.