| VOXaware a întrebat:

Bună ziua TPU!
Nu m-am gândit la asta până acum, dar trebuie să ştiu - anume, problema se pune aşa:
Liceul la care mă duc este de profil Servicii, însă toată lumea dă la geografie pentru că e mai uşor şi nimeni nu vrea (ca mine) să se îndrepte către psihologie. Am citit că pentru profilul de la liceul meu probele la alegere includ psihologia, însă mă întrebam dacă este posibil să *nu* pot să aleg această materie, pentru că am vorbit cu domnul director şi mi-a spus că din câte ştie el nu s-a dat bacul până acum la psihologie, şi la fel şi o colegă care a dat anul trecut bacalaureatul, a zis că nu a văzut materia asta printre opţiuni, din câte îşi aminteşte ea.

Răspuns Câştigător
| Lioana a răspuns:

Se poate da bacul din Psihologie la Profilul umanist din filiera teoretică, profilul servicii din filiera tehnologică şi toate profilurile şi specializările din filiera vocaţională, cu excepţia profilului militar.
Daca profilul tau se incadreaza in una din aceste categorii poti alege Psihologia la Bac chiar daca n-a mai vazut directorul asta pana acum.

1 răspuns: