Daca stai bine cu engleza si mai ales daca nu ai pile la MAI si/sau mentalitate de sclav, lasa naibii armata! Plus ca mai e si posibilitatea unui razboi, caz in care iti vei fi dorit sa fii orice altceva decat militar. Parintii cred ei ca stiu chestii, dar viata e A TA.
Eu zic sa urmezi ceea ce iti doresti tu, se poate trai bine si ca asistent medical sa stii, nu trebuie sa urmezi visele parintilor ci visul tau, dorintele tale.Asta e important, multi fac ce le zic parintii si sunt nefericiti, asculta-ti inima.
Ideea e în felul următor, pe de o parte nu trebuie sa faci ce zic părinții tăi, fa ce crezi ca e mai bine pentru tine, dacă nu îți place nu merita... în perioada asta iei cele mai importante decizii pentru viitorul tău. Pe de alta parte, cum ai spus tu cu facultatea și cu postul de asistent medical, se poate trăii din postul ala, chiar destul de bine, problema e ca nu știi dacă o sa prinzi un post de genul ala. În ciuda faptului ca ai facultate, piața muncii în România este invadata de studenți care au terminat facultăți dar nu își găsesc locuri de munca, deoarece sunt foarte mulți candidați și pretențiile sunt foarte ridicate, însă dacă tu ai ambiția și crezi ca ești pregătit sa muncești din greu pentru asta fă-o!
Adi1987 întreabă: