Vad ca tu nici macar acum nu esti constient ca ceea ce ai scris a fost inutil sau incorect, odata ce dupa contestatie au venit un grup de profesori sa-ti re-evalueze lucrarea si au gasit mai multe greseli, pe care initial ti le-au trecut cu vederea, de aceea te-au depunctat si acum ai picat BAC-ul la lb romana.
Nu ai cum rezolvă. Doar poți solicita să-ți vezi lucrarea. Când ai depus contestație ți-ai asumat faptul că nota poate fi micșorată.
Începând cu bacul de la anul îți poți vedea lucrarea înainte de a face contestație.
Tu ai scris mult dar cel mai probabil nu ai scris corect si nu au avut de unde sa-ti scoata acele puncte pentru ca, crede-ma, corectorii se uita sa puncteze chiar si daca nu e in totalitate perfect si mai ales in sesiunea de toamna cand majoritatea inchid ochii. Ai scris acasa inca o data rezolvarea pe o foaie? Ai luat baremul sa te uiti sa vezi cate puncte ai facut la fiecare subiect? La subiectul 3 ai tratat toate acele lucruri din barem care trebuiau tratate?
Noi nu avem cum sa te ajutam decat sa-ti spunem sa mergi la inspectorat sa faci cerere sa-ti vezi lucrarea, de fata cu un profesor desigur. Dar probabil si ei inainte sa faci cerere o sa-ti puna baremul in fata sa te verifici exact pentru ca e un deranj pentru ei si nu stiu cat de prompt vei primi raspuns
La subiectul 3 am atins toate punctele pe care trebuia să le ating,despre anul,curent literar,tema plus doua secvențe din opera,titlu,compoziție,ipostaze poetice, motive lirice etc etc, adică am scris ceva nu îi ca și cum n am scris deloc, și la celelalte am scris dar na asta e suport consecințele și am să îl dau la anul, nu știu dacă mai am vreo șansă acum dar asta e mă pregătesc mai bine la anul și am să iau notă mai mare.
Daca tu crezi ca aveau de unde sa scoata un 5, du-te mai departe cu cererea, e dreptul tau pana la urma. Nu te mananca nimeni, stai linistit, nu esti singurul
Am să mă duc, n am nimic de pierdut până la urmă.
Nu te supăra dar așa se întâmplă când faci contestație. Nota se poate menține, poate creste sau se poate micșora.