anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua, vreau sa fac o facultate în străinătate în domeniul ingineriei aerospatiale. Imi puteti recomanda universități? Preferabil ca admiterea sa fie cu examen. Am dat bacul acum 2 ani și am avut nota mica. Există posibilitatea sa îl dau din nou pentru mărirea notei? Sau pot echivala cumva cu alte examene?

4 răspunsuri:
| Ara997 a răspuns:

Omule,cunosc pe cineva care face aero la manchester, cer medie mare la bac minim 9. + cv consisten. faza e ca materia e similara cu facultatea de aero de la Bucuresti. pe verificate, programa asemenatoare cu singura diferenta ca acolo fac si probe de zbor pe un simulator - in ro nu. ideea e ca la cat costa fac in uk... iti cumperi simulatorul cu totul. ( era o gluma) deci inainte sa te arunci cu gatul orbeste la o fac. din exterior si sa te inglobezi in datorii (* chiar daca ei spun ca iti iau banii dupa 200 de ani - nu e asa pentru ca vorbim despre banci...) mai bine testeaza piata locala si vezi bucurestiul cu aerospatiala de acolo. avem inca scoala politehnica buna si aici. si e gratis. nu te opreste nimeni sa invetzi. bafta multa si idei bune.
ps. nu se da marire la bac. vestea buna e ca ponderea notei la bac este 20 % la poli buc.

| Laura a răspuns (pentru Ara997):

Mulțumesc pentru răspuns, dar plec din tara din cu totul alte motive.

| Ara997 a răspuns (pentru Laura):

Pacat. oricum succes

| Ara997 a răspuns:

Si admiterea e cu examen la buc. in occident se intra pe "dosar"