,, Ai carte, ai parte,, Intelept e cel care citeste,, Biblioteca este deschisa pentru toti,, Nu uita, biblioteca are carti pentru oricine,, Lasati politica, veniti la biblioteca si cititi despre altceva,,,... Daca mai vrei, contacteazama pe privat!
''Pentru un corp sanatos faceti sport, pentru suflet mergeti la biserica iar pentru o minte sanatoasa veniti la biblioteca'' sau hmmm ''Biblioteca nu vine la tine, in schimb tu poti veni la biblioteca'',''Soarecii de biblioteca te invita la iei acasa, nu-i refuza pentru. ca nici nu stiti ce pierdeti''
Ai carte, ai parte...lasati lumiile virtuale, luati o carte, cititio, veti fi intr-o lume imaginara in care tu vei putea fi personajul, o lumea de basm, doar la bibiloateca.
Of, Doamne, toti ne gandim, in prima instanta, la beneficiile lecturarii unei carti bune.In ultima vreme am constatat ca gusturile publicului s-au schimbat si prefera cancan-urile.Asa ca, poate ar fi mai ispititor un afis mare cu urmatorul anunt:"Am primit de curand ultima 'opera "a Mihaelei Radulescu! Caci, din pacate, nici vechiul dicton "Ai carte, ai parte" in care credeau parintii nostri nu pare a mai reflecta o realitate, cel putin in societatea noastra. E o gluma amara ce spun eu aici, insa usor se poate observa ca biblioteca incepe sa devina o institutie desueta...
roxxutzzz întreabă: