| claudia_6048 a întrebat:

Bunaa. am o problema de fizic la care nu ma pot concentra si as avea nev de un raspuns concret, sooo Tema suna cam asa:Sa Compunem o problema care sa descrie miscarea noastra la scoala si care sa solicite la cerinta marimea duratei si deplasarii + rezolvarea ei, iar durata si deplasarea nu are importanta cu ce nr se poate inlocui, cam asta ar fi ...mda stiu ca e destul de banala dar big grin am nevoie urgenta Dau fundita:*

2 răspunsuri:
| claudia_6048 explică:

laughing)asa si altceva mai vrei... azi e zi happybig grin si din acesta cauza nu voi mai pune comentarii chiar daca as fi facut-o laughing si chiar nu pricep de ce a trebuit sa-ti spui,, parerea"care nu face 2 lei pentru minerolling on the floor e alegerea fiecaruia sa puna intrebari dupa bunul placlaughing chiar daca ele reprezinta ceva fara noima nu cred ca esti in masura sa-mi comentezi temalaughing atata timp cat nu mi-ai dat un indiciu de rezolvaresad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand ai recunoscut ca e tema deci am dreptul sa ma iau de tine!
Fatuca. tu ai citit regulile site-ului sau nu te poti concentra nici acolo? Ai un blocaj mental major in general cand este vorba sa depui eforturi ca: citit, invatat, facut teme etc. nu?
Nu e nicio problema am mai intalnit specimene ca tine pe aici, cu, care ma inteleg destul de binehee hee.
Sfatul meu: invata sa te concentrezi citind mai multe carti sau macar citind ceva din curiozitate pe net daca faci parte din categoria aia de oameni care duc si facebook-ul cu ei si la toaleta pe telefon.
A si intrebarea ta nu e "destul" de banala. E FOARTE-ULTRA-MEGA stupida!
Hai fa-i niste amici neuronului tau acolo macar din recunostiinta ca a reusit sa te suporte pana acum! Ca eu in locul lui nu as fi putut!