Nu. Nu ti se poate acorda niciun premiu. In Regulament scrie clar ca una dintre conditiile acordarii premiilor este media generala 10 la purtare.
Nu Poti sa ai la toate obiectele 10 p linie daca ai 9 la purtare nu iei niciun premiu!
Media de la purtare se calculeaza cu celelalte medii pentru media generala. Dar daca nu ai media 10 la purtare nu o sa ai multe sanse sa ajungi la un liceu foarte bun.
Poti sa ai si 10 pe linia la toate materiile, dar daca nu mai ai 10 la purtare s-a dus si premiul.
Da poti sa ai 10 al toate obiecteledak ai la purtare mai mik de 20 ti se anuleaza premiul. Ai facut vreo prostie)?
Dap, poti sa fi primul pe clasa, sau olimpicul olimpicilor... daca nu ai media 10 la purtare-->bye bye premiu. La noi asa se intampla. S-ar putea sa depinda de regulamnetul de ordine interioara al fiecarei scoli/liceu. In general asa se intampla...ai fi un caz norocos sa iei premiul I cu media 9 la purtare! Succes!
Nu se poate lua premiu. Am patit intr-a 8 a. Dar atunci mi au dat o chestie gen Mentiune Speciala parca. Oricum ceva, dar asta depinde de scoala. Si referitor la ce a zis mai jos unul ca daca nu ai avut 10 la purtare nu intri la un liceu bun, asta e o mare prostie. Nu are nici o treaba media la purtare in toate treaba asta.
Mersi tuturor eh. poate am putin mai multe absente decat trebuie ...noua ne scade 1 punct la 10 absente si am fix 10 cred. eh acum asta e
Irena97 întreabă: