Bună.
Nu mai ești o persoană credibilă dacă umbli cu cioara vopsită!
Pa, pa.
Si nu va vedea adevarata nota in catalog? Cand va merge pe la scoala? S-a dat lumea peste cap. Vrei bani pentru note?
Nu cred ca iti face nimeni nimic la scoala, dar cu parintii s ar putea sa ai ceva problema
Bani pentru note? Fereasca Dumnezeu...ce-a ajuns lumea asta, vorba
lui DFK.Nu s-ar intampla nimic in afara de a primi o eventuala pedeapsa si ai fi luata in ochi rai de diriginta|invatatoare...
"Trebuie să-i arăt carnetul mamei miercuri pentru a primi nişte bani"..Deci tu înveţi pentru bani? Fain obicei. Teoretic tu n-ai voie să scrii nimic în carnetul ăla.Eu zic să îi spui mamei că ai luat 3. Până la urmă ce căcat ţi se poate întâmpla? Înafară de faptul că nu-ţi mai primeşti banii. Până la urmă ar trebui să înveţi ca să ştii, nu ca să primeşti bani.
Nu cred ca o sa patesti mare lucru, dar totusi nu`i ascunde o nota mamei tale, este o nota nu o medie...astea sunt chestii copilaresti...
Nu ti se scade niciun punct la purtare dar s-ar putea sa afle mama ta si o incurci. Dar e treaba ta daca o modifici sau nu.
Ce faci tu nu e bine. Ai facut o greseala trebuie sa recunosti si sa suporti. Dar... o stergi cu picul si faci cu creionul.