1 ori vi le imparte invatatoarea / diriga ori sunt pe banca, daca ma intrebai cu vi le da
2 daca e vorba de starea manoalelor atunci e foate proasta
rupte
lipite cu scoci sau cu pagini lipsa
mazgalite cu injuraturi scrise pe ea
Depinde de scoala.
Depinde in ce clasa esti.
Depinde la ce te referi
Eu am trecut in a 8-a.
La mine la scoala am primit manualele la sfarsitul anului de la cei care au terminat a 8-a, iar acum la inceputul anului ne va mai da diriginta niste carti noi, in functie de mediile pe care le-am avut.
Daca te referi la starea manualelor, atunci trebuie sa afli ca sunt foarte proaste
Daca intrebi despre felul cum le primti: depinde de fiecare scoala. Noi de exemplu predam cartile din anul precedent la inceputul noului an scolar, iar din fiecare clasa cu elevi mai mari vin 2 sau 3 sa ne aduca cartile. De obicei nu ni le imparte nimeni, ci ni le luam fiecare (de aceea multi raman fara, dar asta e sistemul ).
Daca intrebi despre starea lor: unele sunt aproape noi, arata chiar foarte bine. Altele nici macar nu le poti tine in mana ca se dezmembreaza. Depinde daca a fost inainte pe mana unor nesimtiti sau nu. Dar macar le primim. Mai bine cu 1 sau 2 pagini lipsa, decat sa dam noi banii pe ele si la anul' sa ne oblige sa le predam...
Esti boboaca. Acum ai schimbat intrebarea
Pai la noi a fost cam asa: au venit 2 elevi cu 1 an mai mare si au pus cartile pe o banca. Toti au sarit sa prinda ceva. Ultimii au ramas fara...
IrinaAniri întreabă: