1.La noi se trecea teza in generala si se trece si in liceu fie scrii cu rosu fie la data scrii teza
2 aduni notele dupa imparti la numarul lor apoi inmultesti cu 3 plus nota din teza si imparti la 4
4Iti ese 7 si ceva, dar oricum o iti mai trebuie cel putin o nota
3 Sunt foarte ok, eu note mai amri ca aste la mat enu am avut decat cand ma duceam la olimpiada pentru ca se punea un 10 pentru participare.
(6+7):2=13:2=6.3=18 +9=27 :4 = 6. Imi iese 6 sau 7 ca numai inteleg, eu sau tu am facut corect?
Iti iese 7, 12 13:2 e 6, 5.
Deci. nota asta va fi pe semestru, nu? Iar sem. urmator o sa fie alta nota, right?
Exact.
1.Este inposibil notele la teza se trec si in catalog dar si in carnete cred ca asta e din lenea profesorului de a trece nota pai gen atunci parinti de unde stiu nota lol
2.Pai se face in felu urmator :se aduna toate notele tale la mate vezi cate sunt si la inparti la numarul lor cu toto cu teza
3.Mi un mi se pare ca la teza ai luat o nota destul de agreabila dar la oral le indrepti tu ca doar esti fata desteapta.
4.Cred ca iti iese media :7, 33 adica 8 si e bun
Funda
Dupa metoda utilizatorului care mi-a raspuns inaintea ta imi iese 6.
Atunci. ia sa fac cu metoda ta.
(6+7+9):3 = 13+9=22:3 = 7, 10. Imi iese media.
P.S : Numerele care au la unitate mai putin de 50 ( ex. : 6.25) nu se rotunjesc la 8, ci se fac dupa exemplu 6 fix. Daca este 6, 50 se rotunjeste dupa preferinta profesorului/profesoarei. dupa cum vrea el /ea rotunjeste ori la 6 fix ori la 7.