Buna.Eu nu prea inteleg motivul pentru care va este atat de greu sa mai mergeti la scoala cateva zile, in conditiile in care ati inceput de mult vacanta.Ce ai de gand sa faci cu alea cateva ore libere in care mediile sunt incheiate, din moment ce nu doresti sa fii prezent? Probabil nimic.
Nu te contrazic. Dar te rog sa folosesti corect semnele de punctuatie cand imi lasi un argument/fraza. Mersi anticipat!
Nu din partea unor straini, probabil sa imi observe intrebarea anumiti elevi / chiar si cadre didactice ce li s-a explicat deja ce trebuie sa faca. Daca tot e site-ul asta, de ce sa nu intreb? E ca si cum as pune o intrebare despre basket si imi raspunde o persoana ce practica fotbal. Intrebarea e adresata exact oamenilor ce au trecut prin astfel de chestii.
Ce raspuns e asta, considerand ca tu ai mentionat deja ca ai note suficiente pentru incheierea mediilor? E logic ca elevii care nu au trebuie sa mearga, pentru o ultima sansa. Daca spuneai ca esti in aceeasi situatie, fii sigur ca raspunsul asta il primeai.
Vezi ca nu ai optiunea sa iti acorzi singur funda.
Ce răspunsuri sunt ale tale? Tu îmi spui că dacă nu era importantă ultima saptămana de scoala se lua vacantă acum o saptamana. Eu ti-am explicat pe întelesul tau că într-adevar, ultima saptamana e importanta pentru CEI CE NU AU NOTE SUFICIENTE. Pentru mine ce ar fi important? Să stau 2 ore în bancă pe telefon?
Mai, nu stiu. Exista chestia asta magica numita socializare.Mie imi placea sa fac asta, acele zile erau practic doar o pauza continua in care puteai vorbi in voie sau rade cu colegii/prietenii.
Tu nu mi-ai raspuns in ce mod productiv ai utiliza orele astea economisite prin lipsa prezentei in ultimele zile.
MentalDisorder2 întreabă:
Adi1987 întreabă: