Cred ca pana in 200 si. asta cu tot cu reviste, carti si ziare,, ca restul e tehnologic datorita la calc...
Am 57 de ani, citesc de la 8 ani, sunt pasionata de asa ceva, crezi ca eu le mai stiu numarul? Si acum citesc o carte sau chiar doua pe saptamana.
1 [ro:una, en:one, ru:edin, fr:une, bg:edin]... una singura de la cap la cap
Si s-a numit : 20. 000 de leghe sub marii
Am mai avut tentativa de a citi inca 15-20 de carti dar nu am ajuns la sfarsit )
distractie placuta
@jessyka si eu am citit pana intr-o mie )... una atat... ce? nr 1 nu este inaintea numarului 1000? ))
In jur de una pe saptamana. Citesc de la 3 ani si jumatate, dar primele carti (de copii) le-am citit pe la 5 ani. Atunci citeam una pe zi, apoi am trecut la carti din ce in ce mai serioase. In vacante si concedii citesc mai mult, in timpul servicului, cam o carte pe saptamana.
Buna!
De la 8 ani citesc ...citesc si cate 2-3 carti pe luna dar am si momente de pauze cand nu citesc... oricum in afara de cartiile pentru scoala am citit multe carti carora mi-au placut numele . Sincer, chiar nu stiu numarul, nu le-am numarat
Sunt pe cale de a termina o carte, care imi trebuie pentru bac.Am mai citit si alte carti, dar nu foarte importante, ca nu prea le am cu cititul.
Dar vreau sa citesc cat mai mult acum!
Citesc de cand ma stiu, este o pasiune, un hobby, o activitate de care nu m'as putea lipsi niciodata. Am 17 ani acum, si citesc cam 3 carti pe luna (cand am timp chiar 4), excluzandu'le pe cele pe care le'am citit pana in varsta de 10 ani...chiar nu stiu! Multe, destule si o sa continuu sa o fac.
Vreo 200, dar nu stiu numarul exact... daca socotesc si revistele, sunt mult mai multe. Dar daca socotesc cartile sunt cam 200!
Hmm...n-am stat niciodata sa ma gand kate au fost dar e cea mai mare pasiune a mea...ador sa citesk, si sa stii ca asta iti dezvolta enorm vocabularul
xibalba întreabă:
Curiosul999 întreabă: