anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cam ce poti ajunge daca dai la filologie in afara de profesor? Si inca o intrebare. Am auzit ca la anul se scoate latina, este adevarat? (Eu sunt clasa a7a)

Răspuns Câştigător
| Ionutzsa a răspuns:

N-am idee de unde a scos lumea prostia cum ca de la filologie poti iesi doar profesorlaughing
E o tampeniewinking. In ziua de azi face facultate oricine, conteaza sa ai bani pentru taxele facultatii.
Prin simplul fapt ca mergi la filologie nu ti se interzice sa mergi de exmeplu la medicina, la economie sau alte facultati la care ai nevoie de matematica, fizica. Evident ti-ar fi mai greu ca celor de la profile reale dar nu e ceva imposibilwinking.

Oricum daca vrei sa urmezi profilul de filologie, ar trebui sa alegi si o facultate cu profil "uman", de exemplu : facultate de Filozofie, Psihologie, Sociologie, Drept, Limbi straine, Litere, Jurnalism, Stiinte Politice, Comunicare si relatii publice si lista poate continua tongue

3 răspunsuri:
| Kitty a răspuns:

Traducator, daca iti plac si limbile straine sau ghid turistic, insa despre faptul ca la anul s-ar scoate latina nu am auzit nimcistraight face; ar fi bine daca s-ar scoate -nu mi place deloc

| joanna_1070 a răspuns:

Latina s-a scos de la probele de la bac, dar din programa scolara nu.happyOricum tu daca dai la filologie nu scapi de la latina.ca inca din a9a ai cate o ora pe saptamana si dintr-a10a incolo cate 2 ore. cel putin asa e in cazul meu! happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Faza e ca eu nu vreau sa scap de latina. Mi se pare o materie interesanta si folositoare.