Intimitatea-increderea in sine si in celalalt, a lui Osho. O carte pe care o recomand cuplurilor, alaturi de 'Despre iubirea non-posesiva si exuberanta', a lui Adrian Nuță. ceciliarepede, am citit si eu cartea de care zici. E o carte buna si utila tuturor.
Ce mai citeste lumea de pe TPU, exact ce citesc si eu
Papillon si Idiotul ...@tipulverde succes la citit, daca te-ai apucat de Dostoievski, e clar, inseamna ca-ti place literarura dificila dar placuta a rusilor. ... spor la citit, ai nevoie.686 de pg.nu-i putin...Daniela.Papillon e superb .doua volume.merita citite.
. ce frumos ai spus "buruienoasa".. dar nu stiu de ce.Idiotul meu are 686... .hai gata gata cu trancanitu` sa ne punem pe citeala.
..ce frumos ai spus "buruienoasa"....dar nu stiu de ce..Idiotul meu are 686.....hai gata gata cu trancanitu` sa ne punem pe citeala.
Inca o citesc... Se numeste "Gata cu scuzele, traieste din plin!" si e scrisa de Alyssa Abbey.
Inca o citesc... Se numeste "Gata cu scuzele, traieste din plin!" si e scrisa de Alyssa Abbey.
Mersi cami, dostoievski m-a fascinat cu crima si raskolnikov a devenit un fel de mini-erou pentru mine (o sa treaca , si idiotul meu are 619 pagini, cred ca e o versiune mai putin buruenoasa
Poi...am citi Memoriile unei Gheise... dar nu am terminat'o...acum vreau sa ma apuc sa citesc una in limba engleza ca sa imi imbogatesc vocabularul
Subiectul unei carti bune prefer sa il vad intr-un film, nu vreau numai cuvinte vreau sa vad si emotiile, starea de spirit a personajelor. Ultima carte pe care am citit-o a fost mai demult, a fost de Jules Vern - Calatorie in centrul pamantului. Sa citesti o carte consider ca este un atu, nu desconsider asta, dar caracterul difera de la om la om. Lectura placuta celor care au de gand sa citeasca o carte astazi!
Acum sunt la Copiii capitanului Grant.Sunt in clasa a V-a si deja am citit 46 carti dintre care 20 de groaza
DeadAngel întreabă: