| Sara2 a întrebat:

Cand apar rezultatele de la bac pe net? e posibil sa se afiseze la 12 noaptea? caci nu mai rezist simt ca o iau razna, am emotii foarte puternice, sau maine dimineata? aveti idee pe la ce ora? voi ce simtiti? aveti emotii? cum va simtiti acum in ultima noapte pana la aflarea rezultatelor?

6 răspunsuri:
| dedede003 a răspuns:

Vai..nici eu nu mai am rabdare! nu cred ca o sa dorm la noapte..am auzit k la 12 noaptea se afiseaza la centrele de examinare

| Sara2 explică (pentru dedede003):

Unde anume la centrele de examinare? ca acum plec

| dedede003 a răspuns (pentru Sara2):

La liceul unde ai dat examenul, dar nu stiu daca e adevarat, asa a fost anul trecut la noi in oras..eu zic sa astepti pana maine dimineata ca asa o sa fac si eu..numai bine

| Sara2 explică (pentru dedede003):

Mersi, multa bafta

| Zuzurelluu a răspuns:

Buna, Palomma! Rezultatele apar in general dupa ce au fost trimise catre unitatile scolare deoarece afisarea lor necesita timp ..insa cred ca se vor afisa pe edu.ro ..eu nu sunt pusa intr-o asemenea situatie(referitor la emotii). tocmai am terminat clasa a 8. insa. da... am avut si eu ff mari emotii ..Am o sora mai mare care a dat bacul acum si are emotii. ceea ce e important e sa te camezi si sa te gandesti ca totul va fi bine.winking Succes si sa dea Domnul sa iei bacu` cu nota mare! Seara minunata!:* Funda?big grin

| afrodita21 a răspuns:

Rezultatele apar dupa-amiaza. happy.