| ralucaralu a întrebat:

Cand incepe scoala vreau sa merg la dans modern sau tenis, dar nu stiu care. Am 16 ani. Voi ce ati alege?

17 răspunsuri:
| PinkPanther a răspuns:

Eu as alege dansul, dar acum depinde ce iti place tie mai mult si spre ce ai inclinatie

| DomnisoaraLove a răspuns:

Buna Raluca eu as opta pentru dans modern, deoarece e mai pentru fete! E alegerea ta eu te sfatuiesc sa te inscrii la ce te pricepi mai bine!

| WeaponGirl a răspuns:

Eu iti recomand tenisul (de care o fii el) te relaxezi si in acelasi timp te mentii in forma...e valabil si pentru dans, acum depinde ce iti place tie mai multwinking

| bkb300 a răspuns:

Sa fiu sincer mie imi place mai mult dansul da sa fim seriosi trebuie sa mergi la tenis doar esti barbat nu.

| 84738493 a răspuns:

Eu sunt foarte impiedicata si as alege chitara probabil laughing...Dar pentru tine cred ca e mai bine dans... Tenisul nu e asa placut. Poate la inceput.Dar apoi.Te plictisesti. Poti sa te ranesti.etc. eu as alege dansul tongue

| Bl0ndu12 a răspuns:

Eu as alege cevade care sa ma tin si sa-mi placa(tenis).

| AzaghastDxFyuro a răspuns:

Simplu,alege ce te face sa te simti cel mai bine, si nu asculta de parerile altora

| Alecsa4u a răspuns:

Dans modern.deoarece dansul e mai frumos.adica eu il prefer ca sport.si in plus iti face corpul frumos.
Tenisul dezvolta muschii prea tare.si te fac sa arati mai urat la corp. dupa parerea mea happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as alege tenis big grin acum faci cum vrei este doar o sugestie

| S0nofS4tana a răspuns:

La varsta ta tenisul numai e o optiune deoarece dai multi bani si din aceasta cauza este un sport la care toti vor sa faca performanta ori tu de la varsta asta numai poti.

| Somberヅ a răspuns:

Iti recomand sa mergi la tenis...La dans modern e foarte complicat.Si daca gresesti toti vor vedea asta worried Dar la tenis daca iti da gol nu este nimicbig grinDeci as alege Tennis, Funda?

| CoolSaku a răspuns:

Tenis.

| rossCopperman a răspuns:

Pai unde esti tu mai talentat unde crezi tu ca e mai bine si crezi ca poti sa iti creezi un viitor eu as alege dans modern dar acum depinde de tineblushing

| Abii a răspuns:

Buna! Tias recomanda tenisul este un sport frumos il practic de mult timp si chiar poti realiza performante (mai marii decat la dans modern). Depinde si de alegerea ta dupa parerea mea dansul modern ar trebui inceput de mai devreme.

| Ðξξð a răspuns:

Eu as alege sa merg la dans modern.dar acum depinde de tine si de ce iti place tie sa faci. te pup kiss.

| edyedy_6231 a răspuns:

Dans modern mult mai calumea kkk hai respect

| PrettySoso a răspuns:

Dap...ce iti place tie mai mult, sincer eu as alege dansul dar e alegerea ta!; D