anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand isi da demisia Ecaterina Andronescu? Sa faca experiente pe copiii ei, nu pe ai mei.

6 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ete, vezi? Asta e problema. Copiii ei sunt prea mari ca sa-i mai doara in basca de experimentele lui mami. Asa ca, isi revarsa preaplinul de idei cretze asupra copiilor altora.Nu ma rog decat sa devina cat mai repede bunica, astfel incat nepotii ei sa aiba parte de sclipirile neuronice ale bunicutzei. laughing

April
| April a răspuns:

Nu si-o va da. Iar ceea ce face ea nu se numeste experienta ci brambureala... ceea ce dovadeste odata in plus ca poporul are dreptate punandu-i cunoscutul adjectiv... Voz populi, vox dei!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Ecaterina Andronescu, bramburica, asta e PSD eul in frunte e, ai nostri ca brazii.Si acum sa fim seriosi, dupa revolutie toti ministri cu mici exceptii au incercat sa schimbe cava cum au vrut ei si a esit ceia ce observati si voi. Se fac experiente si cei care sufera sunt copii si nepotii nostri.Eu va intreb ce putem sa facem noi acum cand circa 4 ani trebuie sa îi suportam.

| xibalba a răspuns:

Nu stiu, insa imi doresc asta enorm!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Terminati bai! Si-asa ce face, sa stiti ca face bine si eu sunt eleva in clasa a 10a. Ganditi-va ca nu ea face experimentele, le-au facut cei de dinaintea ei si mai mult rau au facut. Ea acum trebuie sa le rezolve problemele pe care le-au lasat in urma...

| ejaxz a răspuns:

Cine stie. Oriqm speram cat mai repede.