O lucrare poate fi anulata din doua motive. Daca ai facut vreun semn sau daca ai copiat. Daca ai copiat si te-au prins ai aflat deja ca ti-a fost anulata. Daca ai facut vreun semn si crezi ca ti-ar anula-o din cauza asta atunci vei vedea in ziua in care primesti rezultatele sau ai putea intreba vreun profesor/diriginte. Eu am dat Evaluarea Nationala anul acesta, iar diriginta noastra ne-a zis dupa fiecare examen ca totul e in regula, ca cei din inspectorat n-au anulat lucrari. Sigur profesorii sau directorii stiu daca ti-a fost anulata si poate ti-ar zice. Dar de ce crezi ca ti-ar anula-o?
Am scris o litera gen mai ciudat si îngroșat si arată ciudat, imi e frica sa nu o considere semn, am scris 6 pagini si la ultima am gresit si nu mai aveam timp sa rescriu.
A, e ok! Nu cred ca ti se poate intampla ceva. Mama e profesoara, a corectat ani intregi lucrari de la bac si-a gasit multe chestii de genul si nu s-a anulat nimic. De exemplu, un copil odata a ingrosat asa tare un cuvant ca a rupt foaia si nu i s-a anulat lucrarea. Profesorii care corecteaza stiu si ei ce inseamna sa fii copil si sa dai un examen si stiu ca se pot intampla chestii de genul din neatentie sau din cauza emotiilor. In plus, ca sa se anuleze o lucrare trebuie sa se faca nu stiu cate hartii cu declaratii si nimeni nu se prea baga la chestia asta. Va fi ok!
Multumesc mult. M-am liniștit
alexandrumojang întreabă:
fczdavid întreabă: