| Regedesubmunte a întrebat:

Cand saruti pe cineva pe obraz in semn de salut, trebuie sa saruti la propri pe ambi obraji sau doar mimezi doar ca saruti fara ai atinge obrazul cu buzele?

Dar in cazul fetelor?

Răspuns Câştigător
| BlairQnn a răspuns:

Nu conteaza... Insa, cred ca cea "mai buna alegere" ca "semn de salut" este a-III-a varianta a ta, cea cu mimatul.

5 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Trebuie să săruți cum ai chef. Nu ți se pare că ești prea supus normelor? Sistemul are nevoie de tine!

| PeFuga a răspuns:

Eu pup pe obraz doar persoanele care imi sunt dragi. Pe celelalte le salut din cuvinte si gata. Totul depinde de relatia cu persoana respectiva. Nu este o regula, dar trebuie tinut cont de spatiul personal. Unele persoane nu se simt bine daca te apropii prea mult, asa ca luatul in brate si pupatul pot sa o faca sa se simtă inconfortabil.

| NAT0 a răspuns:

După părerea mea. Eu le strâng mâna băieților în semn de salut, iar fetelor, dacă-mi place respectiva îmi sare buza pe obraz dacă nu, mimez.laughing Dar de cele mai multe ori merg pe mimat.

| Juviia a răspuns:

Eu sarut cum vreau, nu imi zice nimeni ce sa fac

| mellisa_1721 a răspuns:

Trebuie sa fie un sarut foarte fin.nu trebuie sa atingi obrazul cu buzele tale.ci doar sa iti atingi obrazul tau de obrazul celelilalte persoane si faci un sunet subtil ca si cand ai pupa.