Din cate stiu eu, in generala saptamana asta se incheie si media la purtare, si media generala. Daca esti la liceu in clasa a 9a, sau a 11a, depinde, daca faci practica se vor incheia doar dupa ce inchei, asta insemnand ca peste 2 saptamani.
La mine pana maine toate mediile vor fi incheiate si se va face situatia generala, inclusiv absente si clasament.
Mediile s-au încheiat din 07 iunie (luni) şi trebuie să fie încheiate până în 09 iunie (miercuri). Absenţele se numără aşa:
-La 10 absenţe (nemotivate) se scade nota la purtare cu 1 punct.
-Iar dacă faci "prostii" (te baţi, înjuri, lucruri mai grave) se face o şedinţă (consiliu) între profesori (cu care faci) şi se ia o hotărâre. Dacă sunt de acord mai mulţi profesori, ţi-se scade nota la purtare.
Iar la materii:
-La cele cu teză, se face: media oral : la câte note sunt x 3 + teza : 4 = media
-Media normală la materii fără teză:
-Se adună toate notele şi se împarte la câte note sunt.
Succes!
De ieri s`a inceput incheierea mediilor.la purtare cred ca dupa consiliul profesorilor
Pai cel putin la noi se numara absentele si la 10 absente nomotivate se scade media la purtare cu 1 punct
in rest daca ai facut ceva prostii o sa fie o sedinta generala si acolo toti profesorii isi spun pararea.
media de purtare se aduna cu celelalte medii la materii si se face media generala
La noi astazi a fost ultima zi in care profesorii au putut sa mai incheie medii.sunt in clasa a 7 a si o sa avem premierea vineri
Saptamana asta se incheie. Absentele se numara indiferent daca ai una sau 15, la purtare ti se trece din observatiile profesorului.(Asa se face la noi )
Pai...eu stiu ca la romana si mate unde se dau tezele se aduna toate notele se imparte la cate sunt apoi inmultesti cu trei dupai aduni nata de la teza si dupa aia :la 4
si cu abentele mi se pare ca alea care nu's motivate trebuie sa platesti bani
asa a dat la tv (mi se pare)
roberta_9562 întreabă: