In primul rand imi fac un program si incerc sa ma incadrez in el, fara exceptii. De obicei imi aloc un sfert de ora pentru a ma pregati cu tot ce inseamna igiena de dimineata si micul dejun. Dupa terminarea cursurilor imi aloc o ora de odihna si pranz. Dupa care ma apuc de citit. De obicei, can d incep o carte, citesc in jur de 30-40 pagini. Important este sa te intereseze subiectul si sa te capteze. Dar ai grija sa nu fi catat de altceva ( calculator, tv, telefon mobil etc. ).
Fa-ti un program strict si ai sa vezi ca e si timp de distractie, invatat, plimbat si tot ce ti-ai propus! Numai bine!
Depinde de zi si de dispozitie... Minim 10 pagini pe zi sau echivalentul unui capitol. Trebuie sa inveti sa-ti gestionezi timpul. Cele mai bune rezultate apar cand te eliberezi de stimulii externi(pc, tv, telefon) si incerci sa te concentrezi pe actiunea de a invata, nu pe ce vei face dupa ce termini. Cu timpul va ajunge sa-ti placa sa inveti si totul va decurge mai usor. Ca sa citesti mai mult incearca sa-ti alegi carti a caror lectura iti face placere, indiferent daca sunt mai copilaroase.
Pai în timpul în care mă relaxez în loc sa mă uit la televizor citesc sau în weekend și o citesc pe toată dacă mi se pare interesanta