| Lalu_Gabriel_1973 a întrebat:

Candidez pentru seful clasei si am nevoie de un discurs bun pentru a-i impresiona pe colegi.

Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Nu trebuie sa tii discursuri ca la Parlament, ci fii prietenos cu toti, intreaba-i ce parere au despre tine, apoi vei vedea. Eu nu am tinut niciodata vreun discurs si am fost sefa pana la doctorat, inclusiv! Niciodata nu am vrut asta insa eram cea mai organizata si aveam tot ce-mi trebuia pentru sefie insa la mine in casa era cam greu sa nu le stii pe toate mai ales ca toti erau sefi: mama - director de scoala, tatal - director de departament, sora - sefa de clasa, deci imi era greu sa zic ca nu stiu nimic despre toate astea! Am fost aleasa fara sa stiu; in ziua cand au fost alegerile, eu am lipsit! Cand am revenit, dirigintele mi-a spus totul, apoi mai tarziu indrumatorul de an, apoi coordonatorul lucrarii. Deci, te sfatuiesc sa lasi faptele sa vorbeasca pentru tine! Numai bine!

1 răspuns:
| Freya1 a răspuns:

Eu am iesit sefa clasei aproape in fiecare an de scoala si nici macar nu mi-am dorit asta.Erau mai multi candidati dar eu eram mai linistita si fara nici o treaba cu ce se intampla in jur si ma alegeau mereu laughing