"Secrete"-un roman de dragoste pe care l-am citit de 2 ori. Mi-a placut extrem de mult
Daca esti mai romantica mergi p romane de dragoste, mie mi-a placut cel mai mult papillon de henri charriere...
Am citit Singur pe lume - Hector Malot de 6 ori si inca mai vreau sa il citesc, este superba povestirea si personajele. De asemenea, mi-a placut mult Mandrie si prejudecata - Jane Austin, nu ai cum sa nu te indragostesti de caractere.
Subscriu la ce a zis assiris...ciresarii a fost si pentru mine cea mai frumoasa carte citita vreodata...chiar daca face parte din literatura pentru copii...
Pentru atunci, "Cel mai iubit dintre pamanteni", apoi, "Shogun", "Magicianul", in copilarie, toate alea cu aventurile lui Tom Sawyer, Huck Finn si Becky, ciclul Muschetarilor, Fausta, Pardaillan, Jules Verne, Robert Louis Stevenson, etc.
Cele mai grozave carti pe care le-am citit au fost: "Pe aripile vantului" de Margaret Mitchell si "Mandrie si prejudecata" de Jane Austen
Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi.de camil petrescu. citestio merita
Nisipuri miscatoare-de luminita aldea...cititi cartea si veti descoperiti dragostea uimitoare ce salasluieste in fiinta umana si sacrificiile facute, tot ceea ce ne caracterizeaza ca fiind oameni pe pamant, si cel mai important si simplu lucru: IERTAREA, care ar trebui sa ne defineasca pe TOTI
De cand ma stiu am avut totimpul acest noroc de a gasi si citi cele mai frumoase carti...Asta e parerea mea si ca sa inchei voi spune cateva carti fantastice si anume:Ocolul Pamantului in 80 de zile-de Jules Verne, Calatorie spre centrul Pamantului-de Jules Verne, 20000 de leghe sub mari-de Jules Verne, Cartea Neagra a Secretelor-de F. E. Higgins si ultima care merita sa o cititi in ciuda faptului ca este cam maricica(638 de pagini) Singur pe Lume de extraordinarul scriitor Hector Mallot
p. s cred ca ati observat caci aproape toti autorii acestia sunt francezi...Ador operele lor si ii respect pentru talentul si munca depusa.
DeeDee_4511 întreabă: