2 la chimie, intr-a X-a, ca am uitat fitzuica in caiet. Asta era cam acum vreo 34 de ani.
Bună.
A fost 2, am fost "executați" mai mulți atunci că nu am fost cuminți în bănci!
Pa, pa.
Notă în general a fost 2.
Notă în teză a fost 3, la matematică, în clasa a X-a semestrul al doilea. Ţinteam atunci spre 5-6 şi m-am apucat de un singur exerciţiu, ăla de 3 puncte, numai c-am încurcat un semn (neatenţie pură!) şi astfel l-am bulit pe tot.
Performanţa am repetat-o câteva săptămâni mai târziu când luasem 2 la proba practică (la informatică e povestea) şi am dat foaia goală la proba scrisă (unde era 3 puncte din oficiu) şi deci ar fi trebuit să am 3 nota în teză însă s-a repetat teza deoarece mai mulţi au făcut ca mine ca metodă de protest pentru că la proba practică au fost incluse subiecte nediscutate la clasă. După repetarea tezei am luat 9 (8 la scris şi 10 la practic).
Astea se întâmplau acum 4 ani şi ceva. Oricum, nu eşti elev dacă n-ai gustat şi un 2 şi un 10 în aceiaşi rubrică.
Succes!
Buna!
Cea mai mica nota a mea la teza a fost 6 la matematica. Nu sunt deloc buna.
Pa, pa.
Eu nu ma laud cu asta dar a facut parte din viata mea, cea mai mica nota la o teza a fosta la matematica am luat 1, 25 sau 1, 75 nu mai stiu cu exactitate dar ceva de genul si am ramas corigent!