Cartea Junglei. Imi amintesc ca matusa mea avea o carte mare, format A4, cu poze si imi citea din ea cand eram mica. Pe la 5 ani mergeam la gradinita si bunica ma invata sa citesc. Si, cate un cuvant, cate 2... Am citit-o.
Pff...prima,prima ar fi manualul de Limba si Literatura Romana de clasa aII-a...
Povestea unui imaparat cu sapte fete ale sale... Mia placut enorm datorita faptului ca noi la parinti santem... fratii...
Prima oara pe la 5 ani m-a invatat mama sa citesc din abecedar. apoi am inceput sa citesc ziarele ca si carti, nu mai tin minte exact dar stiu ca erau povesti.
''Heidi, fetita muntilor'', pe la 5 ani.si acum o mai citesc din cand in cand...
"Capitan la 15 ani " de Jules Verne - la sfasitul clasei intai. Am citit-o fara nici un fel de ajutor... mi-a luat cateva saptamani, recunosc.Am fost tare mandra, aveam semn de carte, citeam in fiecare zi cred, fara ajutorul nimanui.Nu aveam idee ca numele proprii de pe acolo se pronunta altfel decat se citesc...cand am aflat asta am fost tare uimita!
Albina Maia eram in vacanta clasei I si m-a captivat. De atunci am citit mii de carti.
Legendele Olimpului.era o carte mare, plina de poze frumos colorate si destul de jerpelita...dormeam cu ea in pat, citeam pana adormeamasa or fi facut si cei care o imprumutasera de la biblioteca inaintea mea, data fiind starea proasta in care se aflaCulmea e ca acum la mai bine de 20 ani de cand am tinut in maini si am citit cu rasuflarea taiata povestile zeilor, dorindu-mi sa ma pot teleporta in lumea minunata de altadata, ma aflu exact in locul de unde a inceput totul... locul in care zeii au devenit legende si nu pot decat sa ii multumesc lui Dumnezeu ca nu a uitat visul unei copilite cu ochii mari verzi si parul balai
Era ceva cu zane si frumos colorata..nu mai tin minte exact titlul... prin clasa a II-a cred
Prima carte pe care am citit-o a fost David Copperfield.(cele 3vol.)si m-a marcat foarte mult, avand in vedere ca eram un copil.
Pai pe la 5 ani tin minte ca mama imi citea in fiecare seara dintr-o carte care se numea povesti nemuritoare iar pe la 5 ani si jumatate am reusit sa citesc si singura.
LiquidICe întreabă: