Gandind logic, oul.
Pentru ca : Cheia la aceasta intrebare este faptul ca materialul genteic la animale nu se schimba.Prin urmare gaina trebuia sa existe ca embrion in ou.
Profesorul John Brooksfiels, de la Universitatea Nottingham, a ajuns la concluzia ca din aceasta cauza organismul viu din coaja ar avea acelasi DNA ca si gaina in care s-a transfomrat.De accea primul lucru viu, care face parte din specia gainilor este oul.
Oul, e logic.Fiecare a luat nastere din ceva, deci rezulta ca, gaina a iesit din ou.
S-a gasit raspunsul la una dintre cele mai vechi intrebari filozofice.
Ce a fost prima data? Oul sau gaina?
Un filozof, un cercetator si un crescator de gaini au gasit impreuna raspunsul.
Cheia la aceasta intrebare este faptul ca materialul genteic la animale nu se schimba.Prin urmare gaina trebuia sa existe ca embrion in ou.
Profesorul John Brooksfiels, de la Universitatea Nottingham, a ajuns la concluzia ca din aceasta cauza organismul viu din coaja ar avea acelasi DNA ca si gaina in care s-a transfomrat.De accea primul lucru viu, care face parte din specia gainilor este oul.
Concluzia este ca mai intai a fost oul si apoi gaina.
Sunt doua teorii in legatura cu asta.
1. Oul a stat la soare si s-a clocit si a iesit gaina
2.Gaina a facut oul.
Pai da daca ar fi gaina...
Ea de unde a aparut? Din ou...
Da alta intrebare este...
Cine a clocit oul?
Oul! pentru ca si reptilele fac oua, pasarile au evoluat din reptile.asa ca oul(dpdv stiintific) a fost primul
Iar oul si gaina? Abia ieri am raspuns la ea! Imi era dor s-o vad si azi! Am scris la intrebari si raspunsuri si am numarat ca este pusa de cel putin 20 de ori! Spor l-a intrebat!
Logic ca oul a fost primul pentru ca daca el nu exista gaina nu ar fi mai fost.gata! enigma rezolvata!
frumusica01 întreabă:
robert090 întreabă: