De ce, toate femeile sunt la fel?
Exista femei-astronaut, femei-prim-ministru, femei-dresoare de tigri...
De ce ar fi o singura meserie "cea mai buna pentru o femeie"?
Pentru ca unele nu prea pot sa ....stiu si eu sa construiasca case
Este adevarat, exista meserii mai potrivite barbatilor.
Dar asta nu inseamna ca poti sa bagi toate femeile intr-o oala si sa spui ca cea mai potrivita meserie pentru o femeie este meseria x.
La fel de bine poti intreba si care este cea mai potrivita meserie pentru un barbat.
Da ..intreb pentru ca vezi u acesta meserie x este acel elemnt cel mai apropiat de carcaterul feminin ..adik potrivita in sensul "sa castigi bine, dar sa ai timp si de viata ta personala"
Aici este greseala ta. Vezi tu, "caracterul feminin" nu este unic. Exista atatea caractere feminine cate femei sunt pe lume.
O femeie foarte talentata in muzica se va simti bine facand asta. O femeie foarte talentata in chimie se va dedica chimiei. O femeie foarte talentata la gatit isi va deschide un restaurant.
Nu exista o meserie "cea mai potrivita pentru o femeie" asa cum nu exista o "culoare cea mai portivita pentru o pictura"
Ai raspuns chiar tu, tu unele nu pot sa faca... ceva. deci nu exista o singura meserie "cea mai buna", depinde de fiecare persoana in parte, de ceea ce poate sa faca (intelectual vorbind), de ceea ce-i place sa faca, de indemanarea pe care o are. degeaba as spune eu ca meseria de pictorita este cea mai buna, hai sa ma fac pictorita, daca eu nu-s in stare nici sa trag o linie macar cu o pensula. degeaba spun ca meseria de medic, daca nu ma duce capul sa invat cat trebuie si cum trebuie sa ma fac medic. deci cea mai buna este cea care-ti place cel mai mult, in primul rand, si apoi cea la care sa te si pricepi. daca faci o meserie doar pentru ca asa spune cineva ca e cea mai buna ai toate sansele sa ajungi un mare ratat si frustrat in viata si nici bani multi nu o sa faci, pentru ca nu o sa-ti faci cu placere meseria, si atunci nu o sa fii bun, deci banii nu vor veni. poti fi cea mai buna in meseria ta, oricare ar fi ea, cea mai buna meserie nu exista. succes!
AdelinRO123123123 întreabă: