Ca si munca poti iesi cel mai bine de la mate info si te experimentezi in IT si gasesti joburi foarte bune. Eu am terminat filologia, dar nu mam orientat bine si am mers mai departe cu geografia si nu am ce face cu ea. De la filo mai poti merge mai departe cu literele(profesor), limbile straine(astea sunt mai bune) sau jurnalism..depinde ce iti place.Iar cu profilul de biochimie poti merge apoi pe medicina:X ..la ce materii te descurci cel mai bine? romana? iti place mate? chimia? gandeste-te la ce iti place sa nu le inveti apoi cu de-a sila
De unde sa stim media ta si cum inveti ca sa iti propunem scoala? Si nici macar orasul nu l-ai scris. Oricum, eu nu stiu ce poti deveni daca dai la Filologie.
Nu prea conteaza ce liceu faci fiindca in zilele noastre conteaza foarte foarte mult diploma de la facultate. daca nu vrei sa-ti bati capul prea mult cu matematica, du-te totusi la filologie, insa incearca sa inveti macar engleza. Sa iei in calcul faptul ca la filologie nu dai bacul la mate, fizica, chimie si alte stiinte exacte. in schimb dai la istorie, engleza geografie, latina ..psihologie si ce s-o mai da acum
02MaRiUsS02 întreabă: