Treaba cu absentele si chestia ca se baga la bac 2 probe obligatorii de limbi straine
In primul rand ar fi ca la cei de clasa a 8-a le-au pus o tona de examene, teste, iar cei din-tra 12-a dau doar 3 probe. Mie nu mi se pare corect.Acum o saptamana era vorba ca Examenul National se da pe 5 mai la lb.si literatura romana si in 12 la matematica. dar acum s-a stabilit ca se da la 4 mai la lb.romana si in 12 la matematica...Ar fi multe dar acesta ma deranjeaza cel mai mult!
Si cum naiba arata legea aia noua? Ca noi, elevii, habar n-avem despre ce e vorba. Tot auzim "legea noua, legea noua" daaaa' despre ce e vorba-n ea?!
AM ramas si eu absolut ca o statuie in fata televizorului cand am auzit ca daca chiulesc de la scoala, parintii trebuie sa plateasca amenzi cam de 500-5000 lei. Mi se pare stupid, gandindu-ne ca sunt copii care fac numai probleme, au parinti saraci, care trebuie sa plateasca si pe urma copiilor lor neascultatori.
Ca la Bac se dă şi proba interdisciplianară. Oricum nu cred ca voi prinde Bac-ul in forma din proiectul de lege.
Curiosul999 întreabă: