| Bogdane21 a întrebat:

Care ati dat teza la mate? Clasa a 6-a Sem 2. Imi puteti zice si mie ce subiecte au fost?
Funda:X

4 răspunsuri:
| Spitz10 a răspuns:

Mda am dato eu si is in a 6-a dar nu stiu daca sunt la fel.Pai a fost ceva din alea cu (+3)+(-3) chesti dinastea.Sa completam spatile punctate ala a fost primul ex.Sa calcuam aria unui triungi.nush daca vrei ii intreb pe colegi ce a mai fost...eu am luat 7big grin

| Azurry a răspuns:

La noi (pe vremea mea, în clasa a 6-a) s-au dat operaţii cu numere pozitive, negative, mărimi direct proporţionale, invers proporţionale, regula de trei simplă, compusă, radicali şi geometrie.

| Katalin12 a răspuns:

Eu am dat-o pe 24 mai. Am avut subiecte din: numerele intregi(Z), marimi direct proportionale introduse in geometrie. Adica din alea cu K. Sa aflii masurile unghiurilor. etc dar se rezolva cu K. si cam atat.

| deadeutsa a răspuns:

Tezele sunt diferite de la o scoala la alta. Unii profesori le fac, altii le iau de pe internet.
Nu poti sa stii care au fost subiectele, decat daca tu ai lipsit si au dat-o colegii tai. In acest caz iti pot da ei subiectele, daca vor.
Sau ar putea fi probleme si exercitii care le-ati rezolvat in clasa sau le-ati avut tema.