Le-am cumparat in clasa a XI-a. Cei care au raspuns deja ti-au explicat de ce. Oricum, pe cele de limba straina, noi a trebuit sa le cumparam inca din clasa a IX-a. Au fost probleme si cu cele de romana, care iar nu au fost destule si le-am luat si pe alea din librarii. Acuma vezi si tu cum faci... o idee ar fi sa va luati un manual la doua persoane, mai ales la materiile mai putin importante. Sa aveti un manul la o banca. Puneti bani jumi-juma. Si intr-a XII-a, daca vreti, le vindeti celor care vor incepe atunci a XI-a. Numai sa aveti grija sa le pastrati in stare acceptabila, ca sa le mai cumpere cineva. Asa va recuperati investitia, si tu si colegul impreuna cu care ai luat manualul.
Eu am fost a 11 a si da trebuia sa iti cumperi manualele nu le mai primesti de la scoala daca vrei sa le iei la un pret mai mic... te duci la colegii tai de scoala care au trecut in a 12 a... fundita?
Se cumpara manualele in clasa a 11 si a 12... cel putin asa e la mine la liceu:*
Manualele de clasa a 11-a se cumpara pentru ca scoala nu mai este obligatorie. Obligatorii sunt 10 clase. Dupa 10 clase faci ce vrei, dar daca vrei sa continui, platesti manuale.
Depinde. de materie. nu la orice obiect cumperi manuale. de ex la sport si ed fizica nu cumperi pentru ca nu iti trebuie!