| dudu_4306 a întrebat:

Care credeti ca este cea mai mare conspiratie din istorie? (Inafara de Mos Craciun si iepurasul de Paste)

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Verigheta! laughing

8 răspunsuri:
| mariusres a răspuns:

Intrebarea e tendentioasa. cu siguranta te gandesti la religii. nu as spune ca acestea sunt o conspiratie. s-au cladit pe mituri, iar astazi ni se spune asa de mult despre ele incat avem impresia ca au existat dintotdeauna. nimic mai fals. inclusiv crestinismul e o secta a iudaismului. in orice caz, masele de oamnei s-au isterizat in asa hal cu zeii astia incat niste oamnei destepti au spus "hei! de ce sa nu profitam de pe urma vanatorilor de iluzii" si uite asa 90% din oamenii de pe planeta se supun ca scalvii altora crezand ca cineva le va face dreptate dupa moarte pentru viata mizerabila pe care o au.

| Swabia a răspuns:

Baba Cloanta!hee heehee heelaughing)

| LuS[z] a răspuns:

faptul ca in timpul razboiului mondial hitler si stalin si-au impartit europa adica unul a zis ca el ia teritoriile pana la un altul iar celalalt restul.

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Conspiratie zici? Cred ca cea mai importanta(dar pentru mine )e vanzarea lui Isus de catre Iuda. Apoi bomba atomica si bolile scapate de sub control(intentionat) facute in laborator.

| MihaiA a răspuns:

Cristi21 sa intelegem k esti ateu?

| pepino a răspuns:

Se pare ca nu stii ce inseamna o conspiratie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai mare conspiratie e "realitatea" care se pune pe tava si limitarea omului. Ce ziceti de ideea mea?!?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai mare conspiratie e "realitatea" care se pune pe tava si limitarea omului.Ce ziceti de ideea mea?!?

Întrebări similare