Cel mai ok? Cum adica cel mai ok? Poate cel mai bun, cel mai lejer... Fii mai explicit/a.
Cele mai bune sunt Sava, Lazar, Sincai, Viteazu', Vianu.
Eu am auzit la fel ca tine ca e plin de fitosi Eu trec a8-a si as vrea in Sincai.
Nu stiu ce sa zic despre Spitu Haret, tot ce stiu despre el e ce am auzit ca sunt fitosi de bani gata. Cel mai Ok liceu din Bucuresti dupa parerea mea este Grigore Moisil
Depinde si de tine, ce performante vrei sa ai, pe ce profil te duci si tot asa. Daca vrei sa fii bun cred ca poti sa te duci la : Sava, Lazar (chiar daca e putin de fite este totusi in primele 5), Sincai etc. Acolo sunt copii destepti. Dupa sunt cele medii, Iorga, Neculce, Cosbuc, Spiru, Hasdeu etc. Dintre cele bune ti-l recomand pe Sincai iar daca esti bun la limbi straine atunci Cosbuc. spiru are multi fitosi... e mai bun Iorga.
Daca vrei sa ramai corigent, repetent in ideea ca nu esti bun la mate/chimie/bio, mergi la Sava sau la orice alt liceu ` de top `!
Daca vrei insa sa poti sa-ti iei bacul si sa te duci la un liceu bun, cu profesori ok, iti recomand liceu Octav Onicescu. Este din Bucuresti, sectorul 4 si este foarte bun. Are mate-info, stiinte sociale si filologie. Eu am sa optez pentru stiinte sociale pentru ca este profilul cu cele mai largi orizonturi :*
anonim_4396 întreabă: