Am 2 variante:
1.nihilism-gindirea foarte pesimista care sustine ca viata inseamna suferinta, si nu mai are sens sa traiesti...
2.gindirea hedonista-gindirea doar pentru ziua de azi, ce sustine ca placerea trebuie traita in prezent, dar ce o sa fie, nu conteaza...
3.gindirea "roata soricelului"-gindirea care sustine ca trebuie sa lucrezi in prezent ca sa ai rezultate in viitor, lucrul fiind neplacut, obositor si plictisitor, totusi pentru un viitor mai bun...
Mi-ai spus 3 feluri de gindiri dar indraznesc sa mai adaug 1:
4.gindirea oamenilor fericiti-gindirea ce presupune placere in prezent si beneficii in prezent, adica iti place ce faci, plus la asta ai si rezultate splendide...
Si al doilea caz:
1.gindirea sufleteasca, a inimii
2.gindirea logica, a mintii
3.gindirea divina:echilibrul dintre cele 2
pupici!
Gandirea inteligenta, gandirea normala si gandirea proasta. Mai multe exemple gasesti la gandirea proasta...
Gandirea cu sufletul, gandirea cu mintea si...gandirea cu capul inferior(asta la baieti)
succes
Am dat fundita userului erg. missyoumuch pentru ca a fost complex, insa raspunsul nu e asta.
Conform filosofului Niccolò Machiavelli"Exista trei feluri de gandiri:cei care inteleg singuri, cei care apreciaza ceea ce inteleg altii si cei care nu inteleg nici singuri nici cu ajutorul celorlati; prima este cea mai folositoare, a doua este buna, a treia inutila."