| andreea567890123 a întrebat:

Care credeti ca va fi viitorul României peste 50 de ani? Credeti ca o sa dispară?

Eu din cate stiu, am inteles ca o sa vina ăștia de prin Africa, Pakistan aici si nu o sa dispară.

Intreb, ca eu vreau dupa terminarea facultătii sa raman in tara.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Asta se intampla deja acum, ca vin din China sa munceasca pamantul aici sau sa vanda chinezariile lor ieftine si proaspte, mai vin din Tailanda si Vietnam (fete foarte sarace care se marita cu romani, sa scape de saracie in tara lor), ca-s saraci lipiti pamantului acolo si se dau la fiecare romanas care este dispus sa le ia de acolo.
Cam acelasi lucru care-l fac si romancele noastre, care se "vand" sau "marita" prin Europa.
Din Africa vin doar puturosii si hotii, care nu vor face decat afaceri ilegale, ca asta fac acum prin Franta, UK, Germania si Australia, furand, dand pargeri la automate sau magazine si traind din smecherii.
Asdara, nu trebuie sa asteptam 50 de ani sa vedem astea, le vedem deja, doar ca voi sunteti prea mici sa stiti tot ce se intampla in tara sau sa cititi toate stirile despre ei, care apar pe glob.

| Wr3nch a răspuns:

Nu o sa dispara, degeaba plange lumea. E normal ca vin oameni din tari mai sarace sa lucreze la noi cand romanii merg sa lucreze pe bani mai buni altundeva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca ar fi mai bine sa dispară decât sa trăiască o mare parte a populației țării pribegind. Asistam la moartea ei.

| G777 a răspuns:

Nu are cum sa dispara, muncitori vin multi si nu numai in Romania

| ioan452 a răspuns:

Nu o sa fie un viitor bun. Romanii nu o sa se trezească la realitate niciodată. Atâta timp cât in tara
asta va predomina Corupția, Abuzul și in continuare politicienii vor fura și ne vor calcă in picioare nu va fi nimic bun in tara. Cei ce au plecat din tara s-au dus pentru ca au vrut un viitor mai bun și au fugit de sărăcie și de sistemul asta corupt. Oamenii s-au saturat sa fie munciți zi și noapte pe un salariu de nimic. O sa vina și din Africa și din alte tari pentru ca și ei fug de sărăcie și fata de tara lor sunt salarii putin mai mari la noi.